Brandweer Finsterwolde oefent op OBS de Uilenburcht en PSZ in Beerta

Beerta – 2 november om 9.30uur ging het alarm af op de OBS de Uilenburcht te Beerta. Op een paar mensen na wist niemand van de oefening die gehouden werd met brandweer Finsterwolde. De leerlingen werden naar buiten gebracht uit de gevarenzone. Zonder paniek liepen de leerlingen mee.

Het team van de brandweer kwam binnen korte tijd aangereden en werd door de hoofd BHV’er opgevangen en verder verliep alles naar plan. Er was brand gesimuleerd in de CV ruimte. Na de oefening was er een nabespreking tussen de aanwezige BHV en de brandweer.

Leerlingen mochten nog een kijkje nemen in de brandweer auto wat men erg interessant vond.

Trijntje Timmer heeft weer een prachtige fotoreportage gemaakt.

Vakantieoverzicht 2019-2020

Het vakantierooster 2019-2020 is opgesteld op basis van de wettelijke regelingen.

EU Schoolfruit

Van 12 november 2018 t/m 19 april 2019 krijgen uw kinderen op school drie porties groente en fruit per leerling per week. Wij doen namelijk mee aan EU-schoolfruit!

Uitnodiging afsluiting Kunstproject.

Vorige week dinsdag heeft u een uitnodiging ontvangen voor de afsluiting van ons kunstproject. Deze uitnodiging is gemaakt door de kinderen van groep 7 en 8. U bent van harte uitgenodigd om 28 maart v…