Terug naar Nieuws

Breinlessen

Gepubliceerd op: , door: OBS De Uilenburcht

De afgelopen week is Kindercoach Henriët Zwarts bij ons op school geweest om aan alle groepen breinles te geven. Liedjes zingen over het brein, knutselen over het brein, filmpjes kijken over de werking van het brein, de leerkuil in. Het was voor ons allemaal een hele belevenis.


Dit schreef Henriët op haar sociale media. We zijn trots op deze woorden en willen ze daarom graag met u delen.

Vandaag was mijn laatste dag op de Openbare basisschool de Uilenburcht. Wat waren het 3 mooie en bijzondere dagen. Als ik moet uitleggen waarom dan vind ik het lastig. Het is een gevoel...een heel bijzonder gevoel.
 
Op deze school worden kinderen echt gezien, doen de leerkrachten er alles aan om "hun" kinderen te helpen groeien en is er zoveel liefde voor de kinderen. En dat voel en merk je aan alles.
 
Het veiligheidsgevoel is zo groot dat de kinderen zich enorm kwetsbaar durven op te stellen en daardoor ook alles durven te zeggen tegen de leerkrachten en zelfs tegen mij.

Ik ben dankbaar dat ik deze kinderen en leerkrachten, een klein beetje, heb mogen helpen in hun groeiproces.
Dit maakt mijn werk zo bijzonder en mooi.

Lieve leerkrachten en leerlingen heel erg bedankt voor deze fijne dagen. Jullie zijn toppers!

Ik hoop dat jullie veel plezier gaan hebben van het tekstbord, want als er 1 school is waar hij echt thuishoort....is dat jullie school.
#groeien #mindset #school #leerkuil #trots #kindercoach #levenlangleren

Platform Mindset bedankt voor deze geweldige koppeling met Henriët Zwarts. Ze was de afgelopen dagen 1 van ons. 

dag van de leraar

Gepubliceerd door: OBS De Uilenburcht
5 oktober was het de dag van de leraar, maar omdat we het toen al zo druk hadden met het kinderboekenweek-kiva feest hebben we de dag van de leraar naar deze week verschoven....
 

Nieuwsbrief 3

Gepubliceerd door: OBS De Uilenburcht
Het laatste nieuws van de school met uw speciale aandacht voor het stukje over de inloopouderavond, de lampionnenshow en de fruitdagen.We wensen u veel leesplezier
 

KC de Uilenburcht

Directeur: Iris Kuiper

F.J.J Dreweslaan 1
9686 NG Beerta

0597 - 331 651
kcdeuilenburcht@sooog.nl