Dag Meester Jaap.

Dag Meester Jaap.

Meester Jaap gaat met pensioen en dat moet gevierd worden. Groep 8 heeft een prachtige dag georganiseerd.

Meester Jaap Smit verlaat na 40 jaar obs De uilenburcht in Beerta. Donderdag 13 juli werd meester Jaap op de tandem door de kinderen van de groepen 5,6,7,8 opgehaald van zijn huis. De vrolijke stoet met versierde fietsen reed naar het THOS-veld. Daar stonden de kinderen van de groepen 1,2,3,4  opgesteld om meester Jaap af te vlaggen. Na een warming-up hebben de kinderen spelletjes gedaan in het teken van een gezond lichaam en gezonde voeding. Dit is namelijk het stokpaardje van de meester. Na de sportieve prestaties van de ochtend ging een zelfgemaakt broodje gezond er goed in. Meester Jaap kreeg een prachtige beker als meest sportieve meester. De laatste meester van de school is opgehaald in een heuse Porsche en uitgezwaaid door ouders, kinderen en leerkrachten.