5 oktober was het de dag van de leraar, maar omdat dat in het weekend viel hebben we het een paar dagen verschoven.

Het is traditie op De Uilenburcht dat op de dag van de leraar groep 8 namens alle kinderen alle leerkrachten in het zonnetje zet.
Dit jaar is er voor gekozen om een lunch voor te bereiden.

Eerst is er op bedacht welke ingrediënten er nodig waren voor het maken van twee flinke pannen hutspot en een vlaflip.

Iedereen had een taak van het doen van de boodschappen, het schillen van de aardappels, vouwen van servetten, ontwerpen van placemats tot het sturen van een uitnodiging naar de genodigden.

Op dinsdag werd het diner verder afgemaakt. Leerlingen gingen verder met stampen, vlees snijden en bakken en het op smaak brengen, tafels feestelijk dekken enzovoort.

Om kwart voor 12 werden de juffen van school en de PSZ opgehaald en naar hun tafel gebracht.

Na de speech van Lisan en Julian werd de hutspot opgediend en vervolgens de vlaflip.

Er is heerlijk gegeten en gezellig gekletst.

Wat toch fijn dat dit allemaal kan op onze school.  Groep 8 super bedankt dat jullie ons zo in het zonnetje hebben gezet!!!

Tja en toen was het feestmaal voorbij en....... moest er afgewassen worden ;)