Terug naar Nieuws

Dodenherdenking

Gepubliceerd op: , door: OBS De Uilenburcht
Dodenherdenking

Ook in Nieuw Beerta vond de dodenherdenking plaats ter nagedachtenis aan de oorlogsslachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. 

Evenals de voorgaande jaren waren de leerlingen van groep 8 bij deze herdenking in Nieuw Beerta aanwezig. Zij hebben 2 kransen bij het door de school geadopteerde monument 'Ongebroken' gelegd. Een rood/wit/blauwe gemeentekrans en een zacht oranje gekleurde krans van de school. Heleen en Nick hebben hun zelf geschreven gedicht voorgedragen.

Wethouder Kees Swagerman was namens de gemeente Oldambt aanwezig en deed een voordracht. 

Het was zoals altijd een indrukwekkende gebeurtenis. 

 

Met dank aan Trijntje Timmer voor het maken van de mooie foto´s. 

Bekijk ook

Taalhuis op de Uilenburcht

Gepubliceerd door: OBS De Uilenburcht
Op donderdagochtend is er een medewerker van het taalhuis aanwezig om u van informatie te voorzien over de mogelijkheden van het taalhuis. Een Taalhuis is een herkenbare, fysieke plek waar volwassenen…
 

Nieuwsbrief 7

Gepubliceerd door: OBS De Uilenburcht
Allereerst wensen we u alleen het beste voor 2019. Laat 2019 een ieder brengen wat hij/zij ervan verwacht, hoopt en wenst. Een extra nieuwsbrief, met uw zeer speciale aandacht voor de uitnodiging voo…
 

Nieuwsbrief 6

Gepubliceerd door: OBS De Uilenburcht
Alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2018. Met deze keer nieuws over o.a. het Taalhuis, het kerstdiner, gymnastiek in de groepen 3 en 4. We wensen u veel leesplezier.
 

OBS de Uilenburcht

Schoolcoördinator: Iris Kuiper

F.J.J Dreweslaan 1
9686 NG Beerta

0597 - 331 651
obsuilenburcht@sooog.nl