Erik Hulsegge leest voor in groep 5/6 van obs De Uilenburcht

Erik Hulsegge leest voor in groep 5/6 van obs De Uilenburcht

BEERTA – In het kader van de Nationale Voorleesdagen heeft Erik Hulsegge vorige week in groep 5/6 van obs De Uilenburcht in Beerta voorgelezen.

Hulsegge is onder meer bekend van zijn verhalen bij De Noordmannen, iedere zondagochtend te beluisteren op Radio Noord. Ook bracht hij een aantal boeken (columns) uit.

Voor de gelegenheid had hij een verhaal, over Wendy en haar poëziealbum, geschreven. Hij las dit verhaal in het Gronings voor. Nadien werd er met elkaar ontbeten.

Nijntje
Donderdag, 8 februari komt er een nieuwe Nijntje in het Gronings uit. De uitreiking van het eerste boek, aan Olav Vos, vindt plaats op De Uilenburcht.

Nijntje