Gratis boeken voor jouw schoolbieb!

Van 3 t/m 14 oktober is het weer Kinderboekenweek. Bruna wil graag samen met scholen, ouders/verzorgers én kinderen het lezen van kinderboeken stimuleren, daarom organiseert Bruna een fantastische scholenactie tijdens de Kinderboekenweek: Sparen voor je schoolbieb. Hoe meer ouders er meedoen, hoe meer gratis boeken de school bij Bruna mag uitzoeken!

Hoe werkt de actie?

• Ouders kopen een kinderboek bij een Bruna winkel en leveren de kassabon(nen) in op school.
  • De school verzamelt alle kassabonnen van aankopen gedaan tijdens de actieperiode (van 3 t/m 14 oktober 2018).
  • De Bruna-winkelmedewerker telt de kassabonbedragen na inlevering bij elkaar op en de school ontvangt een waardebon voor het te besteden bedrag.

Helpt u ons ook mee om te sparen voor de schoolbieb?