Jeugdfonds Sport & Cultuur!

Uw dochter wil op judo, uw zoon wil gitaarles.  Maar u heeft geen idee waar u het geld vandaan moet halen? Misschien kan het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpen! Zij betalen de contributie/lesgeld en eventueel kleding en attributen voor kinderen en jongeren tussen de 4 en 18 jaar uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

Wij werken als school samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur!

We vinden het belangrijk dat alle kinderen op onze school kunnen sporten of aan muziek- dans- of theater kunnen doen! Samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur maken we het mogelijk dat kinderen tussen de 4 en 18 jaar uit financieel minder draagkrachtige gezinnen kunnen meedoen. Dit kan door een aanvraag te doen via onze intermediair hier op school, Willem Kluin w.kluin@hvdsg.nl 0626975437

Het toegekende bedrag, max. € 225,- (sport) of € 450,- (cultuur), wordt direct betaald aan de instelling waar uw kind les heeft. Uiteindelijk hoeft uw kind zich alleen maar te melden bij de club/aanbieder en kan vervolgens starten met sporten of de cursus.

Kijk voor meer informatie op: Jeugdfonds Sport & Cultuur www.jeugdfondssportencultuur.nl/groningen groningen@jeugdfondssportencultuur.nl

Of bel op dinsdag, woensdag- of donderdagochtend naar onze coördinator op 06-81304503.

Vakantieoverzicht 2019-2020

Het vakantierooster 2019-2020 is opgesteld op basis van de wettelijke regelingen.

EU Schoolfruit

Van 12 november 2018 t/m 19 april 2019 krijgen uw kinderen op school drie porties groente en fruit per leerling per week. Wij doen namelijk mee aan EU-schoolfruit!