Kinderkledingbeurs

In de week van 16 december konden ouders van de PSZ en de Uilenburcht hun nette, gebruikte kinderkleding inleveren bij school. Tijden het kerstdiner was er voor alle ouders van PSZ en de school de mogelijkheid om gratis te shoppen. Daar werd dankbaar gebruik van gemaakt. De volgende dag wilden een aantal leerlingen ook nog even een kijkje in de winkel nemen. Ze hebben nog leuke items gescoord en gingen met een goed gevulde tas en een stralende glimlach naar huis.

Kleding dat over is gaat naar kledingbank Maxima.

In april/mei 2020 zal de school nogmaals een kledingbeurs houden.