Terug naar Nieuws

Koningsspelen op de Uilenburcht en 't Speulhoeske

Gepubliceerd op: , door: OBS De Uilenburcht
Koningsspelen op de Uilenburcht en 't Speulhoeske

Evenals in de meeste plaatsen in Nederland vond vrijdag ook traditiegetrouw de Koningsspelen plaats in Beerta. 

 

Kinderen en hulpouders waren bijna allemaal in het oranje of rood-wit-blauw uitgedost op deze zonnige Koningsspelen. Na een heerlijk ontbijt barstte het feest los. 

De kleinste kinderen deden allemaal spelletjes op het plein en in de school.

De kinderen van  de middenbouw gingen  naar  De Hardenberg om daar zowel in de sporthal als het zwembad spelletjes te doen.

De hoogste groepen gingen naar het voetbalveld in Bad Nieuweschans om daar de sportieve strijd met zichzelf en leeftijdsgenootjes van obs Drieborg, obs de Bouwsteen (Finsterwolde), obs Houwingaham (Bad Nieuweschans) aan te gaan. Wij kijken allemaal terug op  zonnige, sportieve en vooral gezellige Koningsspelen.

Langs deze weg willen we alle ouders, opa's en oma's die geholpen hebben nogmaals  bedanken. Zonder jullie was deze dag niet zo succes geweest. 

Op onze besloten Facebook-pagina zijn alle foto's van dit evenement geplaats. Bij dit bericht slechts een kleine impressie, met o.a. foto's van Trijntje Timmer en Bad Nieuweschans online.

Bekijk ook

dag van de leraar

Gepubliceerd door: OBS De Uilenburcht
5 oktober was het de dag van de leraar, maar omdat we het toen al zo druk hadden met het kinderboekenweek-kiva feest hebben we de dag van de leraar naar deze week verschoven....
 

Nieuwsbrief 3

Gepubliceerd door: OBS De Uilenburcht
Het laatste nieuws van de school met uw speciale aandacht voor het stukje over de inloopouderavond, de lampionnenshow en de fruitdagen.We wensen u veel leesplezier
 

Jeugdfonds Sport & Cultuur!

Gepubliceerd door: OBS De Uilenburcht
Uw dochter wil op judo, uw zoon wil gitaarles.  Maar u heeft geen idee waar u het geld vandaan moet halen? Misschien kan het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpen! Zij betalen de contributie/lesg…
 

KC de Uilenburcht

Directeur: Iris Kuiper

F.J.J Dreweslaan 1
9686 NG Beerta

0597 - 331 651
kcdeuilenburcht@sooog.nl