Terug naar Nieuws

Koningsspelen op de Uilenburcht en 't Speulhoeske

Gepubliceerd op: , door: OBS De Uilenburcht
Koningsspelen op de Uilenburcht en 't Speulhoeske

Evenals in de meeste plaatsen in Nederland vond vrijdag ook traditiegetrouw de Koningsspelen plaats in Beerta. 

 

Kinderen en hulpouders waren bijna allemaal in het oranje of rood-wit-blauw uitgedost op deze zonnige Koningsspelen. Na een heerlijk ontbijt barstte het feest los. 

De kleinste kinderen deden allemaal spelletjes op het plein en in de school.

De kinderen van  de middenbouw gingen  naar  De Hardenberg om daar zowel in de sporthal als het zwembad spelletjes te doen.

De hoogste groepen gingen naar het voetbalveld in Bad Nieuweschans om daar de sportieve strijd met zichzelf en leeftijdsgenootjes van obs Drieborg, obs de Bouwsteen (Finsterwolde), obs Houwingaham (Bad Nieuweschans) aan te gaan. Wij kijken allemaal terug op  zonnige, sportieve en vooral gezellige Koningsspelen.

Langs deze weg willen we alle ouders, opa's en oma's die geholpen hebben nogmaals  bedanken. Zonder jullie was deze dag niet zo succes geweest. 

Op onze besloten Facebook-pagina zijn alle foto's van dit evenement geplaats. Bij dit bericht slechts een kleine impressie, met o.a. foto's van Trijntje Timmer en Bad Nieuweschans online.

Bekijk ook

Vakantieoverzicht 2024-2025

Gepubliceerd door: SOOOG
De vakantieplanning voor schooljaar 2024-2025 is bekend.
 

SOOOG Magazine oktober 2023

Gepubliceerd door: SOOOG
Lees in het allernieuwste SOOOG Magazine, De Kindertalentenfluisteraar, Lessen van het speciaal basisonderwijs, ‘Andere ouders doen ook maar wat' en nog veel meer interessante art…
 

Ouderfolder - Strategisch Beleid 2023-2027

Gepubliceerd door: SOOOG
In deze folder vertellen we kort over ons nieuwe strategische beleidsplan 'Verbinden, verbeelden en verwonderen'. Die titel zegt alles: we bieden onderwijs dat de nieuwsgierigheid van kinderen pr…
 

KC de Uilenburcht

Directeur: Iris Kuiper

F.J.J Dreweslaan 1
9686 NG Beerta

0597 - 331 651
kcdeuilenburcht@sooog.nl