MijnSchool up-date probleem app

Na meerdere meldingen van scholen blijkt dat de Androidversie van de app geen bijlagen kan openen. Zodra dit probleem duidelijk in kaart was, hebben we ons direct op het oplossen hiervan gestort. Inmiddels is de oplossing klaar en zijn we deze aan het testen. We verwachten de update voor Android telefoons binnen 2 weken naar de store te kunnen brengen.

Tot die tijd kunt u op het gewone portaal inloggen om de bijlagen te openen. Dit hoeft niet perse op een computer of laptop, maar kan ook gerust op een telefoon, door op de mobiel naar het internet te gaan. In de MijnSchool app is daar zelfs een knop voor opgenomen in het menu linksboven: klik op de menuknop en kies vervolgens ‘Naar het ouderportaal’, waardoor je direct naar het inlogscherm wordt geleid. .

Vakantieoverzicht 2019-2020

Het vakantierooster 2019-2020 is opgesteld op basis van de wettelijke regelingen.

EU Schoolfruit

Van 12 november 2018 t/m 19 april 2019 krijgen uw kinderen op school drie porties groente en fruit per leerling per week. Wij doen namelijk mee aan EU-schoolfruit!