Naschoolse activiteiten voor het voorjaar 2020

Ook in februari en maart zijn er weer Naschoolse sport activiteiten in de Hardenberg te Finsterwolde waar uw kind aan deel kan nemen.

Er zijn weer verschillende activiteiten voor de leerlingen georganiseerd door Willem Kluin van het Huis voor de Sport Groningen.

Bijlage(n)/downloads

8065-Poster Bouwsteen Uilenburcht voorjaar (PDF)

Naschoolse activiteiten voor voorjaar 2020

De Nieuwsbrief voor februari staat weer voor u klaar, met aandacht voor de Gezinsklas, de Naschoolse activiteiten en de Regionale voorrondes van de Voorleeskampioenschappen.