Terug naar Nieuws

Opening KBW en uitreiking KiVa certificaat

Gepubliceerd op: , door: OBS De Uilenburcht
Opening KBW en uitreiking KiVa certificaat

Donderdagmiddag 4 oktober hebben we met de hele school feestelijk de opening van het kinderboekenweek gevierd. Nadat we het lied “Kom erbij” van kinderen voor kinderen hadden gezongen, gingen de kinderen in groepjes  allerlei spelletjes op het plein spelen. Na een uurtje super leuk te hebben gespeeld, kregen we nog bezoek van de heuse Kiva meneer uit Finland.

Hij bracht ons voor de tweede keer het Kiva certificaat bordje voor aan de muur en een Kiva poster met de 7 Kiva regels. Maar niet voordat hij eerst alle kinderen in het Fins tot 10 had leren tellen. Kiva heeft alles te maken met het thema van het Kinderboekenweek ”Vriendschap”. Het was een geslaagde middag waarbij mooi om te zien was hoe de oudere kinderen zich verantwoordelijk voelden voor de jongere kinderen. Ook heeft elke groep een vriendsschapslinger gemaakt die we aan elkaar gaan verbinden en bij de schoolingang ophangen. 

 

Bekijk ook

Nieuwsbrief 6

Gepubliceerd door: OBS De Uilenburcht
 

Nieuwsbrief 5

Gepubliceerd door: OBS De Uilenburcht
 

Van lagere school, naar basisschool, naar Kindcentrum.

Gepubliceerd door: OBS De Uilenburcht
Graag willen wij jullie informeren over de ontwikkeling van obs de Uilenburcht tot Kindcentrum. Jaren geleden zijn de basisschool en de peuterspeelzaal begonnen om samen activiteiten te organiseren e…
 

OBS de Uilenburcht

Schoolcoördinator: Iris Kuiper

F.J.J Dreweslaan 1
9686 NG Beerta

0597 - 331 651
obsuilenburcht@sooog.nl