Terug naar Nieuws

Opening Kinderboekenweek

Gepubliceerd op: , door: OBS De Uilenburcht
Opening Kinderboekenweek

Op woensdag 5 oktober was de start van de Kinderboekenweek. Het thema belooft wat hoor, we gaan griezelen! Brrr… het motto is dan ook ‘gruwelijk eng’.  De kinderen mochten vandaag verkleed op school komen, ook de juffen gingen verkleed.

U begrijpt vast dat het spannende weken gaan worden voor jong en oud, want… je bent immers nooit te oud om te griezelen! Monsters, spoken, heksen, zombies, de bibliotheek staat vol met spannende en griezelige boeken waarin allerlei engerds een rol spelen. Natuurlijk houden we rekening met de leeftijd van de kinderen in de verschillende groepen en zullen we gesprekken voeren over dingen die kinderen spannend en eng vinden. 

 

Afsluiting Kinderboekenweek en inloopouderavond

Dinsdag 17 oktober vindt de afsluiting van de Kinderboekenweek plaats, dit in combinatie met de inloopouderavond. U bent van 17.30 uur tot  19.30 van harte welkom op deze gezellige avond. Tijdens deze avond zullen er oude leesboeken worden verkocht in het overblijflokaal. Tevens kunt u de werkjes, die gemaakt zijn tijdens de Kinderboekenweek bewonderen. Ook mag u samen met uw zoon of dochter werkjes maken die we in de klassen doen. Dit geeft u een goed beeld van de lesstof en de manier van werken in de verschillende groepen. U komt toch ook? De kinderen mogen deze avond verkleed op school komen.

Bekijk ook

Vakantieoverzicht 2024-2025

Gepubliceerd door: SOOOG
De vakantieplanning voor schooljaar 2024-2025 is bekend.
 

SOOOG Magazine oktober 2023

Gepubliceerd door: SOOOG
Lees in het allernieuwste SOOOG Magazine, De Kindertalentenfluisteraar, Lessen van het speciaal basisonderwijs, ‘Andere ouders doen ook maar wat' en nog veel meer interessante art…
 

Ouderfolder - Strategisch Beleid 2023-2027

Gepubliceerd door: SOOOG
In deze folder vertellen we kort over ons nieuwe strategische beleidsplan 'Verbinden, verbeelden en verwonderen'. Die titel zegt alles: we bieden onderwijs dat de nieuwsgierigheid van kinderen pr…
 

KC de Uilenburcht

Directeur: Iris Kuiper

F.J.J Dreweslaan 1
9686 NG Beerta

0597 - 331 651
kcdeuilenburcht@sooog.nl