Pannenkoeken bakken in de Tjamme.

Pannenkoeken bakken in de Tjamme.

Leerlingen van groep 8 van  trakteerden de bewoners van het plaatselijke zorgcentrum De Tjamme vanmorgen, op pannenkoeken.

De leerlingen van groep 8 hebben vanmorgen voor de bewoners van de Tjamme pannenkoeken gebakken. De tien leerlingen van groep 8 hebben in ruim een uur tijd ongeveer 8 pakken pannenkoekenmix opgebakken. De taken waren prima verdeeld en de samenwerking verliep prima. Mixen, bakken en bedienen, de kinderen konden het allemaal. De bewoners hebben met smaak gegeten. De kinderen waren verbaasd over het aantal pannenkoeken dat sommige bewoners hebben gegeten. Na het harde werken hebben ze natuurlijk zelf ook nog van hun eigen pannenkoeken gegeten. Het was een zeer gezellige ochtend.

De ingrediënten waren aangeboden door Tefal en Koopmans.

Foto’s: www.trijn-fotografie.nl