Schoolreis groep 1/2

Schoolreis groep 1/2

Dinsdag 7 mei zijn de groepen 1 en 2 op schoolreis geweest naar Ballorig in Groningen.

Voor velen een spannende dag, die begon met een busreis. Dit was al een hele belevenis voor veel kinderen.

Na aangekomen te zijn in Ballorig hadden alle kinderen in no time hun schoenen uit en waren meteen al aan het spelen. Ze konden naar hartenlust klimmen, klauteren, springen op het springkussen, schommelen, glijden en rijden op de fietsen.

Het was mooi, zonnig weer, zodat ze ook buiten konden spelen. Met de warmte viel het wel mee, er was een heerlijk windje.

De kinderen hadden veel plezier en waren nog lang niet uitgespeeld toen de bus voor kwam rijden. het was een super gezellige en geslaagde schoolreis.

Op onze besloten FB-pagina nog meer foto's van deze geweldige reis.

Op zoek naar een uitdagende baan of stage? Laat het ons weten!

Afgestudeerd of op zoek naar een uitdagende stage? Wees welkom bij Stichting Openbaar Onderwijs Oost Groningen (SOOOG). Onze scholen zijn voor iedereen.

Dodenherdenking

Ook in Nieuw Beerta vond de dodenherdenking plaats ter nagedachtenis aan de oorlogsslachtoffers van de Tweede Wereldoorlog.

Het laatste nieuws van de school met deze keer een extra bijlage van groep 4. De kinderen hebben helemaal zelf stukjes getypt over hun bezoek aan de Fraeylemaborg. Ook zijn er een aantal linkjes te vi…