Schoolreis groep 1/2

Schoolreis groep 1/2

Dinsdag 7 mei zijn de groepen 1 en 2 op schoolreis geweest naar Ballorig in Groningen.

Voor velen een spannende dag, die begon met een busreis. Dit was al een hele belevenis voor veel kinderen.

Na aangekomen te zijn in Ballorig hadden alle kinderen in no time hun schoenen uit en waren meteen al aan het spelen. Ze konden naar hartenlust klimmen, klauteren, springen op het springkussen, schommelen, glijden en rijden op de fietsen.

Het was mooi, zonnig weer, zodat ze ook buiten konden spelen. Met de warmte viel het wel mee, er was een heerlijk windje.

De kinderen hadden veel plezier en waren nog lang niet uitgespeeld toen de bus voor kwam rijden. het was een super gezellige en geslaagde schoolreis.

Op onze besloten FB-pagina nog meer foto's van deze geweldige reis.

PUK Festival

obs De Uilenburcht heeft het schooljaar traditiegetrouw afgesloten met het PUK(Podium Uilen Kunsten)- festival. Dit jaar werd het festival alweer voor de 15de keer georganiseerd. Drijvende kra…

Afscheid juf Greet

Greet Douma heeft donderdag , na 25 jaar als overblijfmoeder lease-juf of lease-mama, afscheid genomen van obs De Uilenburcht in Beerta.

Nijntje beweegdiploma

Groep 1 heeft dit schooljaar voor de tweede keer meegedaan aan het Nijntje Bewegingsdiploma.