Terug naar Nieuws

Schoolreis groep 1/2

Gepubliceerd op: , door: OBS De Uilenburcht
Schoolreis groep 1/2

Dinsdag 7 mei zijn de groepen 1 en 2 op schoolreis geweest naar Ballorig in Groningen.

Voor velen een spannende dag, die begon met een busreis. Dit was al een hele belevenis voor veel kinderen.

Na aangekomen te zijn in Ballorig hadden alle kinderen in no time hun schoenen uit en waren meteen al aan het spelen. Ze konden naar hartenlust klimmen, klauteren, springen op het springkussen, schommelen, glijden en rijden op de fietsen.

Het was mooi, zonnig weer, zodat ze ook buiten konden spelen. Met de warmte viel het wel mee, er was een heerlijk windje.

De kinderen hadden veel plezier en waren nog lang niet uitgespeeld toen de bus voor kwam rijden. het was een super gezellige en geslaagde schoolreis.

Op onze besloten FB-pagina nog meer foto's van deze geweldige reis.

Bekijk ook

Taalhuis op de Uilenburcht

Gepubliceerd door: OBS De Uilenburcht
Op donderdagochtend is er een medewerker van het taalhuis aanwezig om u van informatie te voorzien over de mogelijkheden van het taalhuis. Een Taalhuis is een herkenbare, fysieke plek waar volwassenen…
 

Nieuwsbrief 7

Gepubliceerd door: OBS De Uilenburcht
Allereerst wensen we u alleen het beste voor 2019. Laat 2019 een ieder brengen wat hij/zij ervan verwacht, hoopt en wenst. Een extra nieuwsbrief, met uw zeer speciale aandacht voor de uitnodiging voo…
 

Nieuwsbrief 6

Gepubliceerd door: OBS De Uilenburcht
Alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2018. Met deze keer nieuws over o.a. het Taalhuis, het kerstdiner, gymnastiek in de groepen 3 en 4. We wensen u veel leesplezier.
 

OBS de Uilenburcht

Schoolcoördinator: Iris Kuiper

F.J.J Dreweslaan 1
9686 NG Beerta

0597 - 331 651
obsuilenburcht@sooog.nl