Taalhuis op de Uilenburcht

Op donderdagochtend is er een medewerker van het taalhuis aanwezig om u van informatie te voorzien over de mogelijkheden van het taalhuis. Een Taalhuis is een herkenbare, fysieke plek waar volwassenen beter kunnen leren lezen, schrijven, rekenen en omgaan met de computer. Wilt u meer over het taalhuis weten of zich opgeven als vrijwilliger of als deelnemer, kom dan op donderdagochtend tussen 9 en 10 langs. U kunt vragen naar Erikjan ten Have. Iedere maandag is er een groepje mensen op school die Nederlandse les krijgen. Iedere donderdag is er een voorleesvrijwilliger in de school.