Tips voor de online veiligheid van je kind

Kinderen zitten steeds vaker op internet. Door de hoeveelheid informatie die online te vinden is, biedt dit mooie kansen. Internettende kinderen kunnen echter ook gevaar lopen. Niet gek dus, als je je als ouder wel eens zorgen maakt over de risico’s van het internet. Denk bijvoorbeeld aan cyberpesten of de online challenges die rondgaan. Je kind daartegen beschermen is nog best een uitdaging: de ontwikkelingen gaan razendsnel en dat is vaak lastig bij te benen.

Klik op de link om meer over dit en andere onderwerpen over veilig internetten te lezen.