Terug naar Nieuws

Vraagbaak op de Uilenburcht

Gepubliceerd op: , door: OBS De Uilenburcht
Vraagbaak op de Uilenburcht

Sociaal Werk Oldambt is de organisatie voor welzijnswerk in de gemeente Oldambt. Eén van de activiteiten van het SWO is het project ‘Vraagbaak’ op scholen. Op de Uilenburcht is dit vorig schooljaar al van start gegaan. Hieronder stelt Marzanna Gintowt zich even voor en legt zij uit wat zij voor u kan betekenen.

 

Mijn naam is Marzanna en elke maandag van 8 tot 11 uur kunt u mij tegenkomen op de OBS de Uilenburcht. Ik werk bij Sociaal Werk Oldambt en u kunt bij mij terecht met zaken die u bezighouden en waar u zelf niet uitkomt.

Heeft u vragen over uw persoonlijke omstandigheden, geldzaken, het aanvragen van toeslagen en fondsen, invullen van formulieren of het voeren van (lastige) telefoongesprekken met bijvoorbeeld de energieleverancier of woningcorporatie?

Of heeft u vragen over de opvoeding van uw kind(eren), voelt u zich eenzaam of bent u op zoek naar vrijwilligerswerk? Ook dan kunt u bij mij terecht?

Loop gerust binnen op de maandagochtend. Soms kan één gesprek voldoende zijn om u verder te helpen. Ik begin op maandag 30 september a.s.

Stelt u uw vraag liever eerst per mail?

Mijn mailadres is m.gintowt@sociaalwerkoldambt.nl

dag van de leraar

Gepubliceerd door: OBS De Uilenburcht
5 oktober was het de dag van de leraar, maar omdat we het toen al zo druk hadden met het kinderboekenweek-kiva feest hebben we de dag van de leraar naar deze week verschoven....
 

Nieuwsbrief 3

Gepubliceerd door: OBS De Uilenburcht
Het laatste nieuws van de school met uw speciale aandacht voor het stukje over de inloopouderavond, de lampionnenshow en de fruitdagen.We wensen u veel leesplezier
 

KC de Uilenburcht

Directeur: Iris Kuiper

F.J.J Dreweslaan 1
9686 NG Beerta

0597 - 331 651
kcdeuilenburcht@sooog.nl