Vraagbaak op de Uilenburcht

Vraagbaak op de Uilenburcht

Sociaal Werk Oldambt is de organisatie voor welzijnswerk in de gemeente Oldambt. Eén van de activiteiten van het SWO is het project ‘Vraagbaak’ op scholen. Op de Uilenburcht is dit vorig schooljaar al van start gegaan. Hieronder stelt Marzanna Gintowt zich even voor en legt zij uit wat zij voor u kan betekenen.

Mijn naam is Marzanna en elke maandag van 8 tot 11 uur kunt u mij tegenkomen op de OBS de Uilenburcht. Ik werk bij Sociaal Werk Oldambt en u kunt bij mij terecht met zaken die u bezighouden en waar u zelf niet uitkomt.

Heeft u vragen over uw persoonlijke omstandigheden, geldzaken, het aanvragen van toeslagen en fondsen, invullen van formulieren of het voeren van (lastige) telefoongesprekken met bijvoorbeeld de energieleverancier of woningcorporatie?

Of heeft u vragen over de opvoeding van uw kind(eren), voelt u zich eenzaam of bent u op zoek naar vrijwilligerswerk? Ook dan kunt u bij mij terecht?

Loop gerust binnen op de maandagochtend. Soms kan één gesprek voldoende zijn om u verder te helpen. Ik begin op maandag 30 september a.s.

Stelt u uw vraag liever eerst per mail?

Mijn mailadres is m.gintowt@sociaalwerkoldambt.nl