Zingen in de Tjamme

Traditiegetrouw heeft het gelegenheidskoor van de Uilenbucht weer opgetreden voor de bewoners van de Tjamme. Vrijdag 20 december is het koor bestaande uit 45 leerlingen te voet naar de Tjamme gegaan. Eenmaal aar aangekomen kregen de kinderen iets te drinken. Toen de keeltjes waren gesmeerd kon het optreden beginnen. Dit jaar waren er ook een paar nieuwe liedjes ingestudeerd. Als laatste lied werd zoals ieder jaar Vrede is geboren ten gehore gebracht. Daarna hebben de kinderen, de bewoners van de Tjamme nog een zelfgemaakte kerstkaart overhandigd. Deze gaven op hun buurt weer een kerstbal aan de leerlingen.