Aanmeldingsformulier
kenningsmakingsgesprek

Overblijven

De Uilenburcht heeft geen continurooster, dit betekent dat de kinderen tussen de middag naar huis gaan om te eten. Niet in alle gevallen is dat altijd mogelijk, daarom bieden wij overblijfmogelijkheden aan op school.

De kinderen gaan eerst naar buiten en daarna eten we gezamelijk. Na het eten is er nog even tijd om te spelen. Om 12.30 uur gaat iedereen naar buiten de  kleuters worden om 12.40 uur naar de hun lokaal gebracht. De andere kinderen komen van thuis ook het plein op. Hier eindigt de verantwoordelijkheid van de overblijfouders en neemt de pleinwacht (leerkrachten) het toezicht over.

We willen graag dat de kinderen een gezonde verantwoorde lunch mee krijgen zonder snoep en zoetigheid. U kunt denken aan bv fruit, granenkoek (bijv. evergreen, liga of sultana), kaas, worst, ei, tomaat/komkommer ed. Wij vragen u dit mee te geven in een trommeltje en beker voorzien van naam, om zo het afval te beperken. .

Er bestaat een mogelijkheid om een broodje tot tosti te laten roosteren door de overblijfouder.Hierbij bieden we ketchup of curry aan. 

Het overblijven kost € 1.50 per keer. Dit mag u uw kind meegeven in een enveloppe of zakje voorzien van naam en groep.

Voor de kinderen die regelmatig overblijven (iedere week één of meerdere middagen) bestaat de mogelijkheid een voordeelkaart te kopen. Dan bedragen de kosten, € 12.50 per kaart (10x) voor het eerste kind, € 10,00 voor het tweede kind en € 7,50 voor een derde kind uit een gezin.

Indien u regelmatig gebruik wenst te maken van de regeling, dan kunt u tussen de middag vanaf 11.45 uur contact opnemen met de school.

Monique Stoppels en Cassandra Heeringa zijn onze vaste overblijfkrachten

Telefoon nummer op school: 0597-331651

 

 


Protocol TSO (PDF)
aanmeldformulier TSO (PDF) 

KC de Uilenburcht

Directeur: Iris Kuiper

F.J.J Dreweslaan 1
9686 NG Beerta

0597 - 331 651
kcdeuilenburcht@sooog.nl